Salgs- og leveringsbetingelser

Salgs- og leveringsbetingelser:

Køber du for over 800 DKK er leveringen gratis, og ellers koster fragten 45 DKK, hvis du bor i Danmark.

Hvis du bor i eller nær Holbæk og har mulighed for at afhente varerne, er du meget velkommen til at komme forbi efter dem.

Betaling sker via paypal, mobilepay på tlf. 61674003 eller bankoverførsel reg.nr. 0520 konto.nr. 0000549482

Ønsker du at betale via mobilepay eller bankoverførsel, så vælg “lokal afhentning” og skriv i kommentarfeltet, at du gerne vil betale på denne måde.

Med PayPal kan du bruge alle internationale kreditkort. Du behøver ikke oprette en PayPal konto, men blot benytte betalingssystemet. Du betaler med dit kreditkort eller betalingskort ved at indtaste dine oplysninger som du normalt ville gøre, når du betaler med kreditkort ved nethandel. PayPal yder køberbeskyttelse.

Når bestillingen er gennemført modtager du en e-mail med din ordrebekræftelse.

For alle betalingsformer gælder det, at alle informationer sendes krypterede. Jeg modtager således ingen informationer om din konto, kortoplysninger eller lignende. Jeg får udelukkende besked om, at bestillingen er blevet betalt.

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

Reklamation

Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse, og køber er forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Gaia Pure Organics kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 

Fortrydelsesret

Du har altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Gaia Pure Organics, hvis forseglingen ikke er brudt på te og varerne er ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, hvor du har modtaget din vare. Hvis du ønsker at benytte fortrydelsesretten, skal du selv betale porto for returnering.

Gaia Pure Organic tilbagebetaler naturligvis købesummen, hvis du fortryder dit køb. Dette gøres ved overførsel til din bankkonto, når varen er modtaget og er blevet kontrolleret. Husk derfor at oplyse om dine bankoplysninger.

Varer der returneres UFRANCO eller pr efterkrav, nægtes modtaget. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark, da det gør det muligt at spore varen hvis den skulle bortkomme under returforsendelsen. Du rådes til at sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skrive tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du ønsker af få tilbagebetalt varens pris.

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg – det gælder ikke varer afhentet på firma-adressen.

Gaia Pure Organic betaler det modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

 

Forbehold for ændringer

Gaia Pure Organic forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret, så du ved, om der er sket ændringer.